dimecres, 14 de gener del 2009

Reflexió sobre el quadrimestre

Ja s'han acabat les classes de NTAE, a continuació faré una petita reflexió sobre aquest quadrimestre cursant aquesta assignatura.
Cursant l'assigantura he vist la importància que tenen les Tic, avui en dia, en l'educació i que cada cop en tindran més. Hem conegut diversos programes educatius, programes en els que podem crear nosaltres els exercicis,etc. Diverses pàgines webs i programes que no són directament educatius però que també podem aplicar-los a l'aula.
Pel que fa a les sessions didàctiques va ser una altre manera d'esxplicar els continguts de l'assigantura i a mi personalment, m'ha anat bé ha sigut un canvi de metodologia.
La majoria dels programes menys el Fine Artist i el logo no els coneixia i de les sessions did'actiques coneixia les webs però no tant a fons. Els diversos usos de google també els he trobat molt interessants i poc a poc em vaig acostumant a utilitzar-los. És una assignatura molt important en la carrera de Magisteri, ja que cada any surten coses noves i s'han d'ampliar coneixements i saber utilitzar les noves eines.